Skip to main content

Ayla werd samen met Ariel en Maura naar de perrera gebracht. Wij weten allemaal dat het een erg slechte plek is om daar te belanden in Spanje. De honden werden door ons uit de perrera gehaald.

Inmiddels verblijft Ayla in het pension, zij krijgt daar een goede en liefdevolle verzorging. Ze kan daar spelen en rennen en wende goed aan de nieuwe omgeving.
Ayla is gesteriliseerd. Wie geeft haar een thuis?

 

December 2021:

Onlangs was er paniek bij de opvang van Ayla en Ariel, want de zusjes waren verdwenen. Overal werd gezocht en ze waren nergens. Net op het moment dat de opvangmoeder allerlei scenarios in haar hoofd ging halen dat het niet anders kon dan dat ze op de één of andere manier ontsnapt waren, ging ze even naar haar slaapkamer en wie trof ze daar aan…. inderdaad, de dametjes. Ze hadden het niet alleen voor elkaar gekregen om het bed van de opvang in te pikken, ze hadden zelfs de slaapkamerdeur achter zich dicht gedaan. En als je dan die twee lieve koppies ziet dan kun je toch niet anders dan opgelucht en blij zijn.

Geboortedatum: 06-01-2012 ( Geschat )
Herkomst : Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op