Skip to main content

Ariel werd samen met Ayla en Maura naar de perrera gebracht. Wij weten allemaal dat dit een slechte plek is. Toen wij de foto’s zagen wisten wij dat ze hieruit gehaald moesten worden. Dit is inmiddels gebeurd. Ze zijn nu ondergebracht in een heel goed pension, ze krijgen daar een goede en liefdevolle verzorging. Ze kunnen spelen en rennen.

Ariel is gesteriliseerd. Nu nog een eigen thuis!

 

December 2021:

Onlangs was er paniek bij de opvang van Ayla en Ariel, want de zusjes waren verdwenen. Overal werd gezocht en ze waren nergens. Net op het moment dat de opvangmoeder allerlei scenarios in haar hoofd ging halen dat het niet anders kon dan dat ze op de één of andere manier ontsnapt waren, ging ze even naar haar slaapkamer en wie trof ze daar aan…. inderdaad, de dametjes. Ze hadden het niet alleen voor elkaar gekregen om het bed van de opvang in te pikken, ze hadden zelfs de slaapkamerdeur achter zich dicht gedaan. En als je dan die twee lieve koppies ziet dan kun je toch niet anders dan opgelucht en blij zijn.

Geboortedatum: 06-01-2012

Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op