Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Yiannis

By 26 mei 2021september 13th, 2021No Comments

Van Yiannis is het bijna zeker dat hij een gezinshond was en blijkbaar in de steek werd gelaten! De meest wrede actie tegen dieren! Onze collega’s ontmoetten Yiannis toen de politie hem “arresteerde!”

Hij had al dagenlang niet gegeten en had honger en ging het erf van een huis binnen op zoek naar voedsel. De mensen daar waren helemaal niet hond vriendelijk en ze werden bang voor hem.  Eerst gooiden ze hem met water om hem te laten vertrekken, maar hij was uitgeput, dus hij bleef gewoon. Toen probeerden ze hem op te jagen met een jachtgeweer … Dit is wanneer een andere buurman de politie belde.

De politieagent was diervriendelijk en ervaren en hij begreep dat Yiannis alleen maar honger had en bang was. Hij kwam op de hond af en die toonde zijn buik aan de agent. Die  nam hem mee met de politieauto en bracht hem naar de dierenarts. Een collega van ons was daar al om de “gevangene”  te verwelkomen.

Yiannis houdt van lange wandelingen, hij is een sterke hond, toegewijd en loyaal aan degene die van hem zal houden en hem met respect behandelt.  Hij houdt van het avontuur zoals hij op Zakynthos graag bergen beklimt met de vrijwilligers! En hij kan een puppy zijn als het tijd is voor knuffels!

Ras: onbekend
Leeftijd: 01-06-2015 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op