Skip to main content

Sonia

Wat is er gebeurd als een puppy  langs een weg loopt? Wie heeft zo’n kwetsbaar klein hondje alleen gelaten en waarom?

Bijna dagelijks komen meldingen binnen over achtergelaten honden, Sonia is er één van hen. Wie kan geloven dat ze deze prachtige pup hebben achtergelaten? Onze collega’s kregen een bericht dat een pup  rondrende, mensen en auto’s volgde en dat haar leven in groot gevaar was.   Of er plek is of niet, in dit soort gevallen is er maar één optie; redden. Dus dat hebben ze gedaan! Sonia houdt van knuffelen en speelt graag en houdt van klimmen! Ze verdient de mooiste toekomst, bij een familie die haar nooit in de steek zal laten!

Ras: onbekend
Leeftijd: 20-01-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op