Skip to main content

Snoopy kwam begin van het jaar aanlopen bij een familie. Hij was erg rustig en gemakkelijk in de omgang, zelfs met de gezinshond.

Hij had geen microchip, geen baasje, weer een arme hond die alleen is gelaten. De familie was aardig voor hem, ze brachten hem naar de dierenarts en hij werd volledig ingeënt. Even leefde hij de droom: een veilige plek om te slapen, lekker eten, ontspannen spelen met de kinderen, rondhangen met de katten als een familielid, alsof hij altijd bij hen was geweest.

De familie heeft echter een week geleden contact met onze collega’s opgenomen, ze moeten verhuizen omdat ze van werk veranderd zijn, zelfs de gezinshond gaat met de grootouders mee tot ze weer gesetteld zijn. Maar voor arme Snoppy is geen plek meer.

Hij werd meegenomen naar de shelter, hij is een absoluut brave en lieve hond … alleen kunnen ze zien hoe hij zijn mensen mist. Het breekt hun hart elke keer als ze de shelter bezoeken en wanneer ze weggaan wil Snoopy hen volgen, hij blaft niet maar zijn droevige blik doet in het hart van de collega’s. Snoopy kan een ideaal gezinslid zijn, samen met kinderen en katten en andere honden!

Laat hem deze keer alsjeblieft zijn voor altijd familie vinden!

Ras: onbekend
Leeftijd: 15-04-2020 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op