Skip to main content

Darky is een grote reu, rustig en gehoorzaam. Hij verblijft nu bij een opvanggezin in Spanje. Hij leeft daar samen met katten en honden. Darky is onderdanig en aanhankelijk. Tegen de aanwezige kinderen is hij liefdevol, geduldig en beschermend. In de auto is hij rusteloos en in huis kruipt hij graag op de bank als hij de kans krijgt. Hij is een echte gezinshond, die denkt kleiner te zijn dan dat hij in werkelijkheid is! Hij is er bang voor onweer en vuurwerk, begint te huilen en zoekt het gezelschap van een mens.

Aan de lijn heeft hij niet de neiging te trekken, maar loslopen is een minder goed idee. Dit omdat hij dan gaat rennen en gedesoriënteerd kan raken. Darky is gecastreerd.

Ras: onbekend
Leeftijd: 02-07-2012 ( Geschat )
Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op