Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Toby

By 21 maart 2021mei 28th, 2021No Comments

Toby werd door onze collega’s van straat gered, in een dorp naast Lagos. Hij was mager, had koorts en zat onder de vlooien en teken. Nu is hij een heel gezonde hond en zelfverzekerd. Toby houdt ervan om de baas te zijn, maar is vriendelijk tegen honden, als ze hem maar niet te erg lastig vallen. Hij is ook vriendelijk tegenover mensen. Zeer energiek, houdt van rennen en springen. Hij heeft een gezin nodig dat met hem speelt en hem meeneemt voor lange wandelingen. Toby is gecastreerd.

Ras: overig
Leeftijd: 06-01-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lagos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op