Skip to main content

Deze schoonheid is Sarah, weer een gedumpte jachthond. Op een dag dook ze op in een dorp, omwonenden hielden haar drie dagen in de gaten en probeerden haar te pakken. Maar Sarah verstopte zich overdag en ’s nachts ging ze op zoek naar voedsel. Niet iedereen wilde haar in de straat hebben, sommige mensen probeerden haar te verjagen. In een tuin werd eten neergelegd voor haar, bij een familie die al een hond heeft. Zij kwam daar steeds weer om te kijken of er voer was neergelegd. Dat was een geluk voor Sarah. De dochter belde onze collega’s voor hulp, zij maakte zich zorgen dat haar ouders de hond niet wilden, maar toch wilde dit jonge meisje iets voor de hond doen.

Onze collega’s hebben dit keer iets anders aangepakt, de familie werd gevraagd de hond rechtstreeks naar de dierenarts te brengen en onze collega’s daar te ontmoeten. De familie wilde dit doen. Zij bleven totdat gecheckt was of de hond een microchip had ( natuurlijk niet ). De familie werd bedankt voor het vangen van Sarah. Het is erg belangrijk om mensen het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van een hondenredding, om ze te laten begrijpen hoe belangrijk het is om dat te doen.

Sarah’s bloed werd getest, gelukkig negatief. Eerst was ze verlegen en bracht haar eerste dagen door in de shelter waar ze zich verborg. Bijna een week later werd ze vrijgelaten op het omheinde gebied. Ze vond het geweldig. Sarah verdient een veilig thuis.

Sarah kan goed opschieten met mensen ( groot en klein ), honden en katten. Zij is zeer aanhankelijk.

Ras: overig
Leeftijd: 10-06-2017 (geschat)
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op