Skip to main content

We weten niet waar hij werd geboren of opgroeide, toen hij  ongeveer een jaar oud was verscheen Titos  in een buurt van de stad. Al snel ontdekte iedereen hem, nog een zwerfhond … Overdag verstopte hij zich, en ’s avonds ging hij naar de vuilnisbak om te eten, iemand liet hem iets te eten of te drinken achter.

Costas, een jonge man, kwam en ging naar die buurt voor werk, op een avond toen hij klaar was met zijn werk ontmoette hij Titos. Hij vroeg veel mensen naar de hond en ontdekte dat het een zwerfhond was en niet welkom was bij iedereen in de buurt. Hij besloot deze zwerfhond met de mooie honingkleurige ogen zelf te gaan helpen. Het duurde een tijd  voordat Titos hem compleet vertrouwde. Titos is geen bange hond meer, hij is een lieve, vriendelijke hond met een goed karakter. Hij kan nu naar zijn eigen thuis. Titos is gesteriliseerd.

Ras: overig
Leeftijd: 1-9-2017 (geschat)
Herkomst: Zalynthos ZAWF

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op