Skip to main content

Olga kreeg problemen met haar auto en stopte om onder de motorkap te gaan kijken. Ze liet de autodeur openstaan. Ze wilde weer in de auto stappen en wist niet wat ze zag! Daar zat een jonge hond op de bijrijdersstoel. Een kleine Pointer en erg mager en met veel teken. Later bleek dat ze ook loops was. Olga heeft de deur dichtgegaan en is naar huis gereden, de hond volgde haar op de voet toen ze eenmaal daar aangekomen waren. Ze kreeg de naam Nafsica. Ze is erg slim en ook ondeugend. Een actieve hond voor een actieve familie.
Update november 2019
Nafsica is een prachtige jonge energieke hond met een ondeugend koppie. Kan goed met alle honden opschieten en vindt het heerlijk om vrij rond te rennen. Zoekt altijd het gezelschap van mensen en is graag bij je in de buurt.
Ras: overig
Leeftijd: 15-10-2018 (geschat)
Herkomst: Olga’s Shelter – Athene

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op