Skip to main content
Dier in de schijnwerperHondenKlein reuReu

Costas

By 3 maart 2021september 13th, 2021No Comments

De man die Titos en Bilbo vond en verzorgt heeft nog vier honden. Vandaag is Costas aan de beurt om voorgesteld te worden. Onze collega’s vinden het moeilijk te geloven dat hij al 10 jaar is, ze hebben hem zelfs naar de dierenarts gebracht voor onderzoek omdat hij er zo actief uitzag. Maar de dierenarts dacht ook dat hij 10 jaar is.  Costas is sociaal en heeft geen probleem met andere honden of met katten.

De verzorger houdt ze veilig en ingeënt, maar heeft geen tijd of geschikte ruimte voor alle honden. Costas heeft bijna het grootste deel van zijn leven in een hok doorgebracht, de plek daar is als een schuilplaats. Wij geloven dat ook hij het recht heeft en een kans verdient een gezinsleven te leiden.

Costas weegt ca. 13 kilo’s, en is een Kokoni-mix.

Ras: Kokoni-mix
Leeftijd: 1-11-2010 (geschat)
Herkomst: Zakynthos ZAWF

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op