Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Cherry

By 3 maart 2021mei 18th, 2021No Comments

Onze collega heeft  Cherry in 2019 gered, zij zat met haar puppy’s opgesloten in een soort hol  in een gebied waar jagers honden doden. Toen ze werd gered, had ze  ooglidprobleem aan beide ogen, een zg. cherry-eye. Ze werd met succes geopereerd.

Cherry is  heel vriendelijk, speels maar kalm, zij houdt van knuffelen. Cherry is geweldig met honden en kinderen, ze is in de aanwezigheid van katten geweest, maar ze heeft niet veel interactie met ze gehad. Ze leert snel en ze is een slimme hond. Cherry is gesteriliseerd, haar gewicht is ca. 8 kg.

Ras: overig
Leeftijd: 1-6-2017 (geschat)
Herkomst: Breza – Bosnië en Herzegovina

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op