Skip to main content
Eind Goed Al Goed

Agmet

By 3 maart 2021mei 18th, 2021No Comments

Eigenlijk wilde mijn baasje het zelf ook wel vertellen. Maar ze vindt me zo’n eigenwijsje, dus vertel ik het ook lekker zelf.
Ik heet Archie en ik kom van Samos. Eind september kwam ik in Nederland aan, toen heette ik nog Agmet. Ik kwam in een opvanggezin met twee andere honden en katten. En daar ben ik nooit meer weggegaan, veels te leuk hier.

Ik ben hier het kleinste hondje zeggen ze, ik geloof het niet altijd hoor. Elke morgen doe ik een wedstrijdje met die andere 2 wie het eerste zijn etensbak leeg heeft. En ik win elke dag weer! Ik kies ook altijd het lekkerste kussen uit om op te slapen.
M’n baasje vindt dat ik erg goed mijn best doe en een ideaal hondje ben. Ik kan al samen bij de andere honden eten en als ik met mijn brokjesbal speel mogen ze best erbij lopen. Ik probeer ze gewoon om ver te lopen als ze in de weg staan. Ik kan ook los lopen op veel plekken. Soms blijf ik even staan als ik iets lekkers ruik en dan moet ik altijd erg hard rennen om weer bij mijn baasje te komen. En weet je wat? Vaak zie ik mijn baasje dan in de verte turen en dan roept ze. Maar dan loop ik gewoon alweer vlak achter haar. En zij maar zoeken.

Spelen met de andere hond vind ik ook wel leuk, maar slapen en eten zijn toch wel mijn grootste hobby’s. Toen ik net in Nederland kwam moest ik even naar de dierenarts en nu heb ik een mooie ritssluiting op mijn buikje. Gaf ik helemaal niks om. Kreeg wel een roze rompertje aan van baasje, dus kon ik mijn hechtingen er niet meer uiteten. Gelukkig mocht deze wel uit als we naar buiten gingen, want zo durfde ik natuurlijk niet over straat.Mijn baasje zegt erg blij met me te zijn en me nooit meer kwijt te willen. Ik wil hier trouwens ook nooit meer weg hoor šŸ™‚