Skip to main content
Eind Goed Al Goed

Abril

By 3 maart 2021mei 18th, 2021No Comments

Ik wil graag een eind goed, al goed verhaaltje over Susto en Abril vertellen.

Sinds 21-7-2006 hebben wij het genoegen te mogen samenleven met Susto en Abril. Ze komen beide uit Jaca, Spanje. Onder toeziend oog van Ton Roos zijn ze naar nederland gekomen en hebben wij ze opghaald van schiphol. Toen begon het avontuur!Abril is een teefje van 1,5 jaar en ze was heel schuw toen ze bij ons kwam. Nu is ze ondeugend, heel lief en erg aanhankelijk! Ze is echt prinses, maar dan toch “van de straat”!Susto is een rue van 1,5 jaar en is echt een hele lieve, lompe en ‘liever lui dan moe’ hond, maar als hij kan spelen met Abril dan is hij er als de kippen bij.Het is ZO leuk om te zien als ze achter elkaar aan zitten en door de wei rennen. Ze zijn beide heel vlug, maar Susto is sneller moe. Dan probeert hij Abril te slim af te zijn, maar dat lukt hem dan ook niet altijd. Ze hebben echt enorm veel plaats in de wei, maar ze vinden het geweldig om buiten de poort van het huis te gaan wandelen. Lekker snuffelen en zo dicht mogelijk naast elkaar lopen. Ze vinden het heerlijk om op de bank te slapen, maar gaan net zo lief de ren in als we weggaan. Het zijn TWEE LOOTJES UIT DE LOTERIJ!! Dit wensen we iedereen! Ze zullen ook zeker voor altijd bij ons blijven!!

Liefs,
familie De Rooij
en een pootje van Susto en Abril