Skip to main content
Eind Goed Al Goed

Abby

By 3 maart 2021mei 18th, 2021No Comments

Abby is bij me gebracht door Joyce en Wijnand, toen ze ongeveer een half jaar was. Toen was ze een heel onderdanig, timide en rustig hondje. Na 5 maanden is Abby een zelfverzekerd, super enthousiaste en ondeugende hond geworden. Ze is lief voor iedereen, daagt elke hond uit, groot of klein, voor een spelletje. Ik ben heel blij met haar en kan haar niet meer missen. Abby rent elke dag in een losloopgebied met andere honden, gaat regelmatig mee naar het strand en heeft het geweldig naar haar zin. In huis kan ze heel rustig zijn, maar is altijd in voor een spelletje tikkertje met mij. Intussen is ze ook gesteriliseerd en kan gelukkig niet meer schijnzwanger worden. Ze had daar veel last van en was heel loom.
In de bossen in Drenthe heeft ze zich lekker uitgeleefd met een vriendje, zoals op de foto’s te zien is. Kortom, ik kan het iedereen aanraden om een hond te adopteren via DZG. Ik heb er mijn grote hondenliefde gevonden.
Groeten aan Joyce en Wijnand,

Yvonne van der Graaf uit Rotterdam