Skip to main content

Een vriendin van onze collega in Napels redde 2 jaar geleden 5 kleine puppy’s  van de straat, ze komen uit twee nestjes.   Zij nam ze mee naar een grote omheining die ze had gebouwd in de buitenwijken van Napels, een groot omheind terrein met kleine hondenhokken waar de honden ’s nachts en als het regende konden schuilen. Zij en een andere vrijwilliger brachten hen twee keer per dag eten in de hoop  snel een  thuis te kunnen vinden. Maar gebeurde nooit en de 5 honden groeiden op in de omheining,  ze hadden veel ruimte hadden maar toch waren ze gevangenen . Op een dag wist een van de reutjes te ontsnappen en werd aangevallen door een roedel zwerfhonden die heeft hem vermoord. Naast de vier overgebleven puppy’s was nog een puppy op de plek, Scooby.

Er werd geprobeerd de 5 overgebleven honden te herplaatsen, zonder enig succes, want het zijn honden waar niemand naar omkijkt in Italië .

December 2019 klaagde iemand en ze moest de honden daar weghalen. Omdat ze geen pleeggezin voor hen had, moest ze de vijf honden naar een privékennel brengen waar ze momenteel verblijven: alle 5 in een 5M2 ruimte! Dus je kunt je de frustratie van de honden voorstellen na een leven op een groot terrein. Wij werden gevraagd te helpen om ze een thuis te bezorgen.  Ze zijn allemaal erg sociaal en aanhankelijk, maar ze kennen geen leven in huis.   Ze zijn allemaal gezond, gesteriliseerd en negatief getest op leishmania.

Wij zoeken voor deze vijf prachtige honden een veilig thuis, maar wel met een familie dit hen de tijd wil geven aan de nieuwe situatie te wennen.

Ras: overig
Leeftijd: 1-11-2017 (geschat)
Herkomst: Napels – Italië

Familie van Isabel

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op