Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Sabi

By 1 maart 2021juli 14th, 2021No Comments

Sabi en zijn  zuster Simi werden in een plastic zak in een beek gegooid, dit was in de winter. Gelukkig konden ze op tijd gered worden.  Sabi is kalm maar nieuwsgierig om nieuwe dingen te ontdekken, houdt van kijken en rondlopen. Hij is niet actief of energiek, voelt zich nog steeds niet comfortabel aan de lijn. Hij kan opschieten met volwassenen en kinderen. Ook met soortgenoten gaat hij goed om. Zijn schofthoogte is ca. 48 cm.

Ras: overig
Leeftijd: 1-2-2017 (geschat)
Herkomst: Patras – Griekenland

Familie van Simi

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op