Skip to main content
Groot reuHondenReu

Remco V

By 1 maart 2021maart 16th, 2022No Comments

Broer van Snowy en Stephy

Reu, schofthoogte 64 cm, gewicht 30 kg

Remco is één van de honden, die onverzorgd achter dreigden te blijven in een zwaar verwaarloosd shelter nabij Athene, toen de beheerster van de shelter in de herfst van 2021 ongeneeslijk ziek werd opgenomen in een verpleeghuis. Sindsdien wordt de (opgeknapte) shelter draaiende gehouden door enkele dierenvrienden en worden de kosten daarvan gedekt door een actieve Atheense rescuer. Ook bracht zij enkele honden, waaronder Remco, Snowy en Stephy, over naar een betaald pension, hopend dat na hun adoptie een volgend groepje zou kunnen worden overgeplaatst. De toekomst van de dieren in het shelter en het pension is en blijft immers erg onzeker, des te meer nu deze rescuer in februari’22 met een hersenbloeding in het ziekenhuis ligt en geen inkomen meer heeft (ze is paradontologe met een eigen praktijk).

Knappe Remco heeft zich ontwikkeld tot een geweldige hond. Niet alleen van buiten is hij een mooie hond, ook zijn karakter is erg prettig. Een schat van een hond en heel lief voor mensen en andere dieren. Remco is behandeld tegen ehrlichia. Vanwege een lage leishmania-titer (/100) krijgt hij allopurinol.
Hij is gevaccineerd en gecastreerd.

Leeftijd: 15-2-2019 (geschat)
Herkomst: Athene

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op