Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Rea

By 1 maart 2021juli 14th, 2021No Comments

Rea en haar broertje Loko werden gedumpt op een verlaten strand. Op de dag van hun redding regende het ontzettend hard en hadden zij zich verschuild onder een auto. Degene die hen gered heeft kon ze niet veel langer houden, ook niet wat kosten betrof maar haar gezondheid werd minder. Ze kunnen samen geadopteerd worden, maar apart kan natuurlijk ook. Rea is erg speels en heeft veel energie. Samen met Loko leert Rea nu aan de lijn te lopen, zij blaffen nog als zij honden en katten zien. Rea heeft nog wel het e.e.a. te leren.

Ras: overig
Leeftijd: 2-2-2020 (geschat)
Herkomst: Patras – Griekenland

Familie van : Loko

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op