Skip to main content

Pep kwam in 2013 als puppy in de shelter. Zijn leven was niet makkelijk en na zeven jaar heeft hij nog geen eigen thuis. Het leven in de shelter is te moeilijk voor hem. Hij verdient om een eigen familie te krijgen, kleine kinderen raden wij af. Liever een rustig huishouden, een woning met tuin en lieve, geduldige baasjes die hem alle tijd van de wereld willen en kunnen geven. Het vertrouwen in de mens zal langzaam opgebouwd moeten worden. Pep is zeer terughoudend en heeft dringend hulp nodig.  Hij kan goed opschieten met zijn soortgenoten, een tweede hond zal hem zeker op weg kunnen helpen. Pep verblijft met Kensi in één kennel, helaas komen ze daar weinig uit.

Zeven jaar in de shelter is niet niks, wij hopen dat hij nog jaren kan doorbrengen met een eigen familie waarin hij vertrouwen heeft. En zij in hem!

Ras: overig
Leeftijd: 1-9-2013 (geschat)
Herkomst: Albacete – Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op