Skip to main content

Loko en zijn zusje Rea werden gedumpt op een verlaten strand. Op de dag van hun redding regende het ontzettend hard en hadden zij zich verschuild onder een auto. Degene die hen gered heeft kon ze niet veel langer houden, ook niet wat kosten betrof maar haar gezondheid werd minder. Ze kunnen samen geadopteerd worden, maar apart kan natuurlijk ook. Loko is erg speels en heeft veel energie. Loko leert nu aan de lijn te lopen, hij blaft nog als hij honden en katten ziet. Hij heeft nog wel het e.e.a. te leren. Loko is gecastreerd.

Ras: overig
Leeftijd: 2-2-2020 (geschat)
Herkomst: Patras –  Griekenland

Familie van Rea

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op