Skip to main content

Begin januari 2019 werden 3 puppy’s gevonden in een veld, ze waren ongeveer 8 weken. Ze werden naar een soort “opvang” gebracht en daar verbleven ze heel lange tijd.  Dit was een voormalige varkensstal. Gimmy en Freddy wachten nog steeds op een eigen thuis. Wij werden gevraagd een helpende hand te bieden.  Ze zijn aanhankelijk en onderdanig.  Ze zullen  tijd nodig hebben, en moeten krijgen, om aan een nieuwe situatie te wennen. Ze zijn gezond.

Door het opgesloten zitten in een kleine omgeving hadden ze weinig interactie met mensen. Ze verdienen beter! Nu verblijven ze in een betaalde opvang ( € 150.00 per maand ).

15-12-2019
Vrijwilligers zijn naar de opvang gegaan, dit was om te kijken of Freddy aan een riem kon wennen. In het begin vond hij het eng, maar hij liet het wel toe de halsband om te doen. Freddy heeft iemand nodig die hem vertrouwen geeft en die persoon moet geduld hebben.

28-01-2020
Goed nieuws over Freddy: hij is vorige week naar een pleeggezin verhuisd waar hij met andere honden zal zijn. Dus ze zijn optimistisch dat hij binnen een maand weer een gelukkige en zorgeloze hond zal worden.

Ras: overig
Leeftijd: 1-11-2018 (geschat)
Herkomst: Napels – Italië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op