Skip to main content

Femke maakte deel uit van de vriendengroep van 4 strays (Ammos, Mythos, haar zoon Fredo en zijzelf). Zij is een erg lieve, onderdanige hond. Zij kan, net als de andere drie honden uit deze groep, bij kinderen geplaatst worden. Katten zal ze graag achterna zitten, die zijn niet veilig in haar omgeving.
Eén dingetje: Femke hangt héél erg aan haar vrijheid, die ze gekend heeft als zwerfhond. Het is daarom onvermijdelijk om de tuin te voorzien van een minstens 2 meter hoge omheining (alles die lager is, zal het voor haar een peulenschilletje zijn). Ondanks dat, loopt ze ook braaf mee aan de lijn.

Ras: overig
Leeftijd: 1-6-2013 (geschat)
Herkomst: Nederlandse hulp in Volos – Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op