Skip to main content

Duchess’ verleden is onbekend, maar het zal zeker geen prettig verleden zijn geweest. Waarschijnlijk zal zij een gedumpt jachthondje zijn, zij kwam in een dodingstation terecht. Toen ze opgehaald werd bij het dodingsstation raakte Duchess zo erg in paniek dat ze compleet van streek raakte. Ze gilde het uit, dacht waarschijnlijk dat ze met slechte bedoelingen werd meegenomen, en was totaal van de kaart. Zij ging naar de dierenarts gebracht voor een check, het bleek dat Duchess al behoorlijk ver zwanger was, ze was er te slecht aan toe om de puppy’s geboren te laten worden. Ook Duchess verblijft al lange tijd bij een betaalde opvang in Spanje. Zij is vertrouwd met mensen en honden, ze accepteert mensen iets meer dan honden. Ze bemoeit zich niet met hen. Duchess is een rustig hondje.
Wij zoeken voor Duchess een rustige familie die heel veel begrip voor en geduld voor haar heeft. Duchess is gesteriliseerd.

Duchess wacht ook al jaren op een eigen thuis!

 

Leeftijd: 1-1-2017 (geschat)
Herkomst: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op