Skip to main content

Zoë werd samen met haar dochter nabij een drukke weg aangetroffen. Haar dochter was aangereden en had 2 gebroken poten, waardoor ze niet meer kon lopen. Zoë dacht er niet aan om haar dochter aan haar lot over te laten, en lag roerloos dagen aan haar zijde, tot dat beiden door dierenredders werden gered. De dochter van Zoë is inmiddels al geopereerd, hersteld, en is zelfs al geadopteerd. Zoë verblijft bij een opvanggezin, en zij heeft ook een liefdevol thuis nodig. Ondanks dat ze goed met de andere honden overweg kan mist ze haar dochter enorm. Zoë is waarschijnlijk een herder kruising. Ze weegt ongeveer 20 kg, en is inmiddels al gesteriliseerd. Ze is negatief getest op de buitenlandse ziektes. Zoë kan niet bij katten geplaatst worden.

(Zoë is niet van stichting JoLi, maar van bevriende dierenredders van de stichting).

Ras: overig
Leeftijd: 1-3-2013 (geschat)
Herkomst: Huelva – Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op