Skip to main content

Veel honden in Italië zitten in “canili lager” waar de eigenaar ze hooguit één keer in de week brood met water geeft en dagelijks € 1.50 incasseert per hond. Dit is Italië, waar de dieren voor de wet niet meer mogen worden afgemaakt. Het gevolg is dan ook dat de “onderwereld” (vooral in het Zuiden) veel van dit soort rifugi in handen heeft weten te krijgen. U hebt geen idee. Je komt bij deze canili/rifugi praktisch niet binnen.

Ulisse lijkt op een mix Labrador. Hij weegt ca. 30 kg. Achtergelaten in een dorp en daarna naar de lager gebracht. Dit was in 2017. Ulisse was/is verschrikkelijk ongelukkig in de lager, hij probeerde uit zijn kennel te ontsnappen. Als gevolg daarvan spleet zijn tong, dit werd niet behandeld. Hij is een erg aardige en aanhankelijke hond.

De honden komen alleen buiten als iemand de lager komt bezoeken, anders zitten de honden 24 uur per dag binnen opgesloten

Ras: overig
Leeftijd: 1-2-2015 (geschat)
Herkomst: Napels – Italië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op