Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Giulekas

By 28 februari 2021mei 19th, 2021No Comments

In 2018 werden zeven puppy’s gevonden. De eigenaar bleek een drugsverslaafde man te zijn die niet voor de hondjes kon zorgen. Hij heeft ze afgestaan en ze zijn naar Olga’s shelter gebracht. Drie van hen wachten nog op een eigen thuis. Sandra, Blond en Giulekas zijn twee vrolijke zusjes en een broertje, die nu al bijna twee jaar in Olga’s shelter verblijven. Het gaat hen goed, ze zijn vrolijk en speels maar een shelter is natuurlijk geen plek om als hond op te groeien. Ze zijn steeds op zoek naar aandacht en knuffels, maar moeten nog veel leren.

Leeftijd: 15-2-2018 (geschat)
Herkomst: Olga’s Shelter – Athene
Ras: overig

Familie van Blond en Sandra

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op