Skip to main content
Groot reuHondenReu

Svabo

By 26 februari 2021juli 14th, 2021No Comments

Švabo is een prachtige, grote hond, maar honden met een zwarte vacht worden  vaak overgeslagen.  Zijn hoge poten zijn gemaakt om te rennen, hij is een enthousiaste hond. Hij loopt redelijk aan de lijn, ook als een kind met hem wandelt. Švabo is actief, aanhankelijk, slim en gehoorzaam. Met katten plaatsen is een minder goed idee, het vermoeden bestaat dat hij hen niet zo zal mogen. Zijn gewicht is ongeveer 25 kg.

Ras: overig
Leeftijd: 1-10-2017 (geschat)
Herkomst: Osijek – Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op