Skip to main content

Spunky is gevonden toen hij nog geen 5 weken oud was. Hij had een rare teen en was duidelijk gedumpt. Uiteindelijk hebben de collega’s  toch nog het verhaal kunnen ontdekken van hem. Iemand had hem aan zijn vriendin cadeau gedaan, maar zij wilde helemaal geen hond. Toen heeft degene die de pup had meegenomen, hem naar zijn oom gebracht, maar ook hij zat niet te wachten op een hond. Hond buitengezet en deur dicht gedaan.  En zo heeft een jongen van 16 hem gevonden en overal gevraagd van wie de hond is. Niemand zei iets. Toen hebben onze collega’s hem overgenomen. Zij hebben hem in huis opgevoed en grootgebracht. Toen hij rond de 3 a 4 maanden was, is hij geadopteerd samen met Cati. Perfect leek dit, echter moesten de honden weg omdat de buren klaagden, Cati bleek veel te blaffen. Spunky was niet het probleem zeiden ze, tóch moest ook Spunky weg. Spunky is een goedzak en een slome vriendelijke lobbes. Hij doet werkelijk geen vlieg kwaad en in huis gedroeg hij zich perfect. Zijn teen is geheeld maar deze teen heeft geen beharing en zonder nagel. Bij Spunky is HD geconstateerd, dit kan betekenen dat hij in de toekomst waarschijnlijk nieuwe heupen zal moeten krijgen.

Ras: overig
Leeftijd: 15-12-2018 (geschat)
Herkomst: Villablanca – Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op