Skip to main content

Rufus bracht zijn hele leven door als kettinghond op het platteland. Gelukkig voor Rufus werd het stuk platteland van zijn “baasje” opgeëist door de overheid, en omdat zijn baasje verder niks had waar hij Rufus kon laten bracht hij hem in mei 2014 naar het Guadi asiel in de Algarve. Rufus geniet enorm van het leven zonder ketting, en dat laat hij blijken door de vreugde en het geluk wat hij uitstraalt als hij mee wordt genomen voor een wandeling. Rufus heeft enorm veel liefde om te geven, en een familie zou hem dan ook ontzettend goed doen.

Tijdens het wandelen gaat hij goed om met de andere honden, en ze verwachten dat hij binnen het asiel als hij alleen gelaten wordt met de honden ook goed met de rest om zal gaan. Dit kan uiteraard getest worden als er interesse in hem is. Oktober 2015 Rufus is een pitbull(kruising). Kruising tussen haakjes omdat ze niet zeker zijn of het een kruising pittbul is of 100% pitbull. Wat voor ras hij ook is, het is een lieverd, en we gaan voor hem duimen. Ook in Portugal begint het winter te worden, en zeker de nachten zijn echt al koud nu. Rufus heeft buiten het asiel tijdens zijn uitjes nooit problemen met andere honden.

Ras: overig
Leeftijd: 1-2-2010 (gaschat)
Herkomst: Huelva – Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op