Skip to main content

Veel honden in Italië zitten in “canili lager” waar de eigenaar ze hooguit één keer in de week brood met water geeft en dagelijks  € 1.50   incasseert per  hond.  Dit is Italië, waar de dieren voor de wet niet meer mogen worden afgemaakt. Het gevolg is dan ook dat de “onderwereld” (vooral in het Zuiden) veel van dit soort rifugi in handen heeft weten te krijgen. U hebt geen idee. Je komt bij deze canili/rifugi praktisch niet binnen.

Micky is heel erg aanhankelijk tegenover mensen. Hij deelde zijn kennel met een andere reu, dit ging goed. Hij werd achtergelaten in een dorp. Iemand belde de hondenvanger en die haalde hem op. Micky belandde daardoor twee jaar geleden in de lager.

De honden komen alleen buiten als iemand de lager komt bezoeken, anders zitten de honden 24 uur per dag binnen opgesloten.

Ras: overig
Leeftijd: 1-2-2016 (geschat)
Herkomst: Napels – Italië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op