Skip to main content

Marx kwam tijdens zijn omzwervingen de verkeerde persoon tegen, degene die hem sloeg en hem achterliet met veel pijn. Hij heeft een zware operatie moeten ondergaan en het herstel was ook niet moeilijk, maar je merkt het nu niet meer aan hem.   Het is omdat Marx nog steeds een jonge hond is, vol leven. Hij zal iemands voetstappen volgen, dankbaar voor elke stap die je met hem zet. Marx eet graag veel, dus je zult op moeten letten omdat hij gemakkelijk te zwaar wordt. Hij is ongeveer 53 cm. hoog, zijn gewicht is ongeveer 25 kg.

ras: overig
Leeftijd: 1-6-2016 (geschat)
Herkomst: Osijek – Kroatië

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op