Skip to main content
Groot teefHondenTeef

Lisa L

By 26 februari 2021juli 14th, 2021No Comments

Lisa verblijft helaas al een tijdje niet meer bij het opvanggezin maar in een kennel. Ze is speels en sociaal, maar omdat ze soms wat bruusk kan spelen denken ze dat ze beter niet bij katten geplaatst kan worden. Lisa´s opvanggezin heeft nogmaals aangegeven dat ze écht niet lang
meer voor haar kan zorgen. Nu de vakantie voor de deur staat kan dat wel eens betekenen dat ze heel binnenkort naar de kennel zal moeten verhuizen. Lisa is een schat en verdient een eigen familie.

Lisa is een ontzettend lieve hond. Haar opvanggezin kan haar eigenlijk niet meer houden, en er is geen ander gezin waar Lisa terecht kan. Deze lieve kanjer zoekt met spoed een familie waar ze voor altijd mag blijven. Lisa gaat goed met katten
Lisa werd op straat geboren vlakbij het werk van een vrijwilligster van een stichting uit Huelva. Sommige van haar broertjes en zusjes zijn in Spanje geadopteerd, haar broer Rayo (Monkey) is in Nederland geadopteerd, en twee broertjes zijn helaas aangereden en overleden toen ze nog op straat woonden.  Voor Lisa werd er in Spanje een opvanggezin gevonden. Maar daar kan ze helaas niet lang meer blijven. Lisa is een lieve hond en is met spoed op zoek naar een (opvang)familie.
Ras: overig
Leeftijd: 1-11-2012 (geschat)
Herkomst: Huelva – Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op