Skip to main content

Jamie is een zeer speelse hond, hoewel hij niet veel weet en hij zijn hele leven in kennels heeft gezeten. Hij heeft veel energie, dus hij is op zoek naar een actief gezin. Het was een schok voor hem toen zijn moeder werd geadopteerd en hij alleen bleef. Jamie krijgt graag aandacht. Hij weet niet wat een huis is, dus hij was erg gestrest toen een pleeggezin hem  wilde opnemen. Helaas gaven ze hem geen 2-3 dagen de tijd om zich aan te passen, dus hij kwam de volgende dag terug. Jamie is heel vriendelijk naar  mensen toe, hij volgt je overal. Hij verdient een thuis en familie! Hij vindt het leuk om met andere honden te zijn, vooral teefjes, en hij kan veel van hen leren. Zijn schofthoogte is ca. 37 cm. Jamie is gecastreerd.

Ras: overig
Leeftijd: 1-7-2014 (geschat)
Herkomst: Boekarest – Roemenië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op