Skip to main content

Aron werd als puppy gevonden in Demirtas, hij was uitgehongerd en op sterven na dood. We zijn nu een paar jaar later en hij wacht nog steeds op een eigen thuis. Hij is een actieve hond en heeft een goed karakter. Als kinderen de shelter bezoeken gaat hij goed met ze om. Aron krijgt graag aandacht. Hjj loopt goed mee aan de riem. Hij is gecastreerd.  Zijn gewicht is ca. 30 kg, schofthoogte ongeveer 63 cm.

Het adopteren van een dier uit Turkije duurt langer dan adoptie uit een Europees land. Een maand na de eerste rabiësenting  wordt een bloedtest afgenomen die naar het laboratorium in Ankara wordt gestuurd. Als de test is goedgekeurd kan het dier 3 maanden na deze test het land verlaten. Zo’n 5 dagen voor het dier het land zal verlaten moet hij/zij nog naar de dierenarts voor behandeling tegen eventuele parasieten, daarna naar een door de  regering bevoegde dierenarts  voor de exportpapieren. Als de dieren die hebben zijn ze klaar om te vertrekken.

Ras: overig
Leeftijd: 1-6-2018 (geschat)
Herkomst: Alanya – Turkije

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op