Skip to main content

Onze collega’s hebben Selene uit een vreselijke situatie gered ( zie foto’s ). Haar gezondheid was erg slecht, ze had wonden over het hele lichaam. Ook op haar pootjes en in haar oren en ogen. Ze was blind door de infectie, na behandeling kan ze weer zien. Na het bloedonderzoek werd ze positief getest op leishmania, daar kreeg ze medicatie voor en haar bloedwaardes zijn erg gedaald. Haar herstel is verbluffend. Selene is een blijde hond, ze speelt, springt en wil graag spelen. In de auto is ze rustig. Selene kan goed met andere honden omgaan. Ze houdt ervan contact te hebben nog steeds op een eigen gezin.

Voor meer informatie over leishmania kunt u mailen naar medisch@dierenhulpzondergrenzen.com

Geboortedatum: 16-10-2016 ( Geschat )
Herkomst: Granada

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op