Skip to main content
Groot reuHondenReu

Marco

By 25 februari 2021mei 19th, 2021No Comments

Marco is in Nederland en het gaat heel goed met hem. Hij is al een paar kilo aangekomen en spelen met andere honden is wat hij het liefste doet. Ook is hij dol op rennen in de tuin. Marco heeft wel een flinke rugzak, waardoor hij erg bang is voor vreemde mensen, lawaai en verkeer. Ondanks dat wil hij toch heel erg graag kroelen met de mensen waar hij mee vertrouwd is en zoekt hij steeds vaker uit zichzelf toenadering. Marco heeft een baasje nodig die veel tijd, geduld en een zachte hand heeft. Buiten loslopen is voorlopig niet aan de orde. Marco heeft een bijzonder zachtaardig karakter en zal ieder conflict uit de weg gaan. In huis heeft hij een warme, zachte mand in een veilig hoekje nodig.

Ras: overig
leeftijd: 1-2-2013 (geschat)
Herkomst: onbekend

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op