Skip to main content

Harry werd in februari 2020 in Zuid Spanje zwervend op straat gevonden. Harry lag letterlijk in de kreukels: zijn linker dijbeen was op meerdere plaatsen gebroken, zijn rechter dijbeen was ontwricht. Hij was toen nog maar een pup. Harry’s linker dijbeen is inmiddels al geruime tijd geleden geopereerd. De operatie is geslaagd, en het was nog even afwachten hoe zijn andere (ontwrichte) dijbeen zich zou gaan ontwikkelen. Als die niet zou verbeteren dan had daar de kop van verwijderd moeten worden, maar gelukkig is dat uiteindelijk niet nodig geweest. Wat niet betekent dat het helemaal in orde is, maar Harry kan er prima pijnloos mee leven.

Harry is een lief en speels reutje.Hij is een Podenco, heeft ietwat ruw haar. Hij kan met al de andere honden goed overweg, houdt buiten van rennen en spelen, en binnenshuis is hij rustig.

Harry is in februari 2020 negatief getest op Leishmania, Filaria, Ehrlichia, Anaplasma en Borrelia. Harry is ondergebracht bij een goed( betaald ) verblijf in Spanje, waar hij wacht op zijn eigen familie in Nederland of België.

Geboortedatum: 15-07-2019

Herkomst: Huelva

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op

Leave a Reply