Skip to main content

Harry werd in februari 2020 in Zuid Spanje zwervend op straat gevonden. Hij lag letterlijk in de kreukels: zijn linker dijbeen was op meerdere plaatsen gebroken, zijn rechter dijbeen was ontwricht. Hij was toen nog maar een pup. Harry werd geopereerd, hij kan nu pijnloos leven, dat is het meest belangrijke.
Harry is sociaal met honden en mensen, niet al te actief. Hij is een speelse, lieve en vriendelijke hond. In huis is hij rustig.

Harry verblijft al lang bij een door DZG betaald pension. Hij verdient het na jaren ogenomen te worden in een eigen familie.

Wie geeft Harry het thuis dat hij verdient?

Geboortedatum: 15-07-2019
Herkomst: Spanje

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.
U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/
Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op

Leave a Reply