Opvangcentrum Murcia - SpanjeInformatie
Projectnieuws
Overig nieuws
 

Murcia - Spanje

 
 
 
 
Steeds meer organisaties in en buiten Europa weten St. Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal te vinden. Zo ook Asociación Protectora de Animales Pintor José Mª. Parraga uit Murcia.


Deze organisatie is opgericht in 2007 en officieel geregistreerd aan het eind van 2008.  De organisatie is genoemd naar een groot schilder uit Murcia, José María Párraga Moon. Helaas is hij in 1997 op 59-jarige leeftijd overleden. Hee zijn leven had hij een diepe liefde en respect voor hulpeloze dieren. Het logo van de organisatie is een  eerbetoon aan hem. De hond komt voor op één van zijn schilderijen.
 
 
 
 
 

Dankzij een enorme dosis enthousiasme en inzet hebben de vrijwilligers een stuk grond weten te transformeren om  die dieren een onderdak te geven die het zo hard nodig hebben. Er zijn 40 grote kennels, elk heeft een binnen- en buitenverblijf. Elke dag gaan de honden hun kennel uit om in een grote tuin te kunnen spelen en te rennen met hun soortgenoten. In elke kennel zitten meestal twee grote honden of 3-4 kleinere honden, mits ze kunnen omgaan met elkaar. Ook wanneer de honden naar de tuinen gaan wordt gekeken wie tegelijk naar buiten kunnen.

https://www.youtube.com/watch?v=qJd4Da6ZoCg

https://www.youtube.com/watch?v=_RvlFMMvmQI

https://www.youtube.com/watch?v=1A09n2hFKBg

https://www.youtube.com/watch?v=cePn73dgbkk

 

 

Soms gaat een hond of kat die extra aandacht en verzorging nodig heeft naar een opvanggezin. Alle dieren worden goed verzorgd tot ze een eigen thuis hebben gevonden. Helaas zijn er honderden honden en katten die het hele jaar door hun baasjes worden gedumpt. De organisatie kan niet alle dieren opvangen, dit heeft te maken met gebrek aan ruimte en geld. De organisatie krijgt geen enkele vorm van hulp van de autoriteiten.  


Deze organisatie heeft onze hulp gevraagd om een thuis te vinden voor de honden die minder kans maken om geadopteerd te worden.

Wilt u helpen? SNS Bank IBAN NL12 SNSB 0928 2718 03 BIC SNSBNL2A t.n.v. St. Dierenhulp zonder Grenzen te Valthermond o.v.v. Murcia   

 

           

©stdzg2018

 


Klik en help ons helpen