Opvangcentrum Santa Maria da Feira - PortugalInformatie
Projectnieuws
Overig nieuws
 

Santa Maria da Feira - Portugal

 
Santa Maria da Feira is een stadje en gemeente in het Portugese district Aveiro, ten zuiden van Oporto. De gemeente heeft een totale oppervlakte van 215 km2 en telde 135.964 inwoners in 2001. Het stadje heeft ongeveer 11.000 inwoners. Net als meerdere regio’s in Portugal zijn ook hier helaas veel dieren in nood. In 1999 werd Aanifeira ( Associação dos Amigos dos Animais da Feira )   opgericht, een non profit organisatie.
 
 
Naast de opvang van ongeveer 220 honden en 70 katten in de shelter heeft de organisatie ook een onderwijzend karakter. Ze promoten het belang om honden en katten te laten steriliseren/castreren. De honden en katten worden voor zover mogelijk aangeboden voor adoptie omdat ze een nieuwe kans verdienen.
 
 
Uiteraard gebeurt dit met de grootst mogelijke verantwoordelijkheid. De shelter heeft een kliniek, kennels voor de honden en een aparte plek voor de katten. Door samen te werken met lokale autoriteiten, scholen en de voedselbank voor dieren en het organiseren van evenementen groeit de organisatie.
 
 
Dieren verdienen een tweede kans in het leven en Aanifeira heeft de belofte gedaan om alle dieren te verzorgen en te beschermen. Wij werden gevraagd te helpen en hopen dat wij een in ieder geval een paar dieren aan een goed thuis kunnen helpen.

 

 

 

Wilt u helpen? SNS Bank IBAN NL12 SNSB 0928 2718 03 BIC SNSBNL2A t.n.v. St. Dierenhulp zonder Grenzen te Valthermond o.v.v. Aanifeira.               

  

 


Klik en help ons helpen