Oproepen 

 
Zet ergens een donatiebox neer voor DZG!
We moeten ( en willen ook  ) steeds meer en vaker helpen. Of het nu met de crisis te maken had/heeft of met het veranderen van normen en waarden, het mishandelen, verwaarlozen en dumpen van dieren blijft doorgaan. Steeds meer dieren moeten geholpen worden.
 
Helpen betekent meestal financieel helpen, we weten het allemaal; voor niks gaat de zon op. Om geld in te zamelen begint DZG een “donatiebox-actie”. Wij willen graag zoveel mogelijk donatieboxen in Nederland en België neer laten zetten.
 
Natuurlijk moeten wij wel een handje worden geholpen. Daarom willen wij u/jou vragen donatieboxen neer te zetten in o.a. dierenklinieken, dierenspeciaalzaken, snackbars, restaurants, sportclubs, winkels, kantines, benzinestations, bibliotheken etc. De eigenaar zal toestemming moeten geven voor het plaatsen van een box en er zal toezicht moeten zijn. DZG stelt uiteraard de donatiebox(en) beschikbaar.
 
Weet u waar een donatiebox mag staan? Neemt u dan contact op met Philie Geijselaers of Joyce van den Berg
donatie@dierenhulpzondergrenzen.com  of opvang@dierenhulpzondergrenzen.com
 
Laten we zorgen dat we dat beetje dat extra nodig is, ook kunnen geven!................................................................................................................................................
 
“Europrojecten” St. Dierenhulp zonder Grenzen
Naast het willen helpen van de dieren, en de mensen die hen helpen in het buitenland, is geld inzamelen voor de projecten een heel belangrijke taak binnen de stichting. U weet dit natuurlijk, wij vragen u vaak genoeg om een bijdrage. Het is moeilijk een keuze te maken welk project te steunen, wetende dat er altijd wel weer een andere hulpvraag voor geld komt. Ook wij weten heel goed dat het geld maar één keer uit te geven is. Wij zijn gestart met zg. “Europrojecten”. Dit betekent dat voor een project € 1.00 gegeven kan worden. Dit maakt misschien de keuze ook makkelijker en zo kunnen veel meer dieren geholpen worden. Op de website onder "projecten" kunt u zien welke doelen wij hebben.Klik en help ons helpen