Oproepen 

 
DZG Ambassadeur voor Griekenland Magazine

Door abonnee te worden steunt u DZG 

Griekenland is een prachtig land,  vol historie, strand, zon, water en ook de Griekse keuken niet te vergeten.  Vele Nederlanders trekken jaarlijks naar dit land om hun vakantie daar door te brengen. Om in de stemming te komen is het lezen van Griekenland Magazine een goede en leuke voorbereiding. Maar ook als u niet op vakantie gaat naar Griekenland  of thuisblijft kunt u Griekenland Magazine lezen. Ook Cyprus komt aan bod. U doet ideeën op over trips, recepten, boeken, wijn en zoveel meer.  Wordt u nu abonnee via DZG dan krijgen wij daar een premie voor. Misschien weet u meer personen die ook abonnee willen worden. 
Neem nu een abonnement voor een jaar ad € 14,95

U kunt mailen naar Ria Kuurman   info@dierenhulpzondergrenzen.com  

 
................................................................................................................................................
 
Colllectebussen
In  2014 moesten we steeds meer en vaker helpen. Of het nu met de crisis te maken heeft of met het veranderen van normen en waarden, het mishandelen, verwaarlozen en dumpen van dieren blijft doorgaan. Steeds meer dieren moeten geholpen worden. Helpen betekent meestal financieel helpen, we weten het allemaal; voor niks gaat de zon op. Om geld in te zamelen begint DZG een “collectebusactie”. Wij willen graag zoveel mogelijk donatieboxen in Nederland en België neer laten zetten. Natuurlijk moeten wij wel een handje worden geholpen. Daarom willen wij u vragen collectiebussen neer te zetten in o.a. dierenklinieken, dierenspeciaalzaken, snackbars, restaurants, sportclubs, winkels, kantines, benzinestations, bibliotheken etc etc. De eigenaar zal toestemming moeten geven voor het plaatsen van een box en er zal toezicht moeten zijn. DZG stelt uiteraard de collectebus(sen) beschikbaar. Weet u waar een collectebus mag staan? Neemt u dan contact op met Philie Geijselaers of Ria Kuurman donatie@dierenhulpzondergrenzen.com / info@dierenhulpzondergrenzen.com Laten we zorgen dat we dat beetje dat extra nodig is, ook kunnen geven.


................................................................................................................................................
 
DZG -WANDELING 15 MAART! WANDELT U MEE?
WANDELEN MET STICHTING DIERENHULP ZONDER GRENZEN VOOR VACCINATIES VOOR HONDEN EN KATTEN IN AVEIRO!!!

 
St. Dierenhulp zonder Grenzen helpt op diverse plekken in Europa, ook in Aveiro, Portugal. Een plaats 80 km ten zuiden van Porto en 300 km ten noorden van Lissabon. Hier is een asiel dat eigenlijk deze naam niet verdient, de situatie is verschrikkelijk, het “asiel” wordt gerund door vrijwilligers, vrouwen die een fulltime baan hebben en daarnaast hun uiterste best doen voor de dieren. Een medewerker van DZG helpt sinds eind oktober 2014 ter plekke.

Het asiel bestaat bijna 5 jaar en staat op een terrein achter het kerkhof in Aveiro, waar junks elke avond en nacht rondlopen. De gemeente wil het asiel daar weg hebben en heeft de waterkraan afgesloten, ze willen echt haast maken met de vrijwilligers en hun dieren van het terrein te verjagen. Nu wordt water afgetapt van het kerkhof met een slang van ca 750 meter om 3 grote containers te vullen. 

De hokken zijn gemaakt uit alles dat hiervoor gebruikt kan worden, de buitenmuur bestaat uit platen. Omdat het asiel altijd vol zit ( minimaal 150 honden ) hebben vrijwilligers ook honden en katten in huis, bijv. Gloria, zij vangt 20 honden en meer dan 100 katten op. Uiteraard geeft dit problemen, een sadistische en gevaarlijke buurman heeft al diverse katten vermoord, mishandeld en verminkt. Door de crisis, en Portugal was geen rijk land, krijgen ze weinig geld binnen en de vrijwilligers hebben zelf ook een laag loon.

Er is nauwelijks geld om te honden en katten te voeren, laat staan om alle dieren jaarlijks te vaccineren. Het is van levensbelang om te honden en katten in ieder geval bij binnenkomst te vaccineren. 

Dit is de reden dat St. Dierenhulp zonder Grenzen een actie begonnen is om de honden en katten de noodzakelijke vaccinaties te kunnen geven. Er is geld nodig, en daarom gaan we wandelen in Soest op 15 maart. 

Twee vaccinaties per hond kosten ca. € 7,00 
Twee vaccinaties per kat kosten ca. € 3.00.

Waar: KiosK de Langeduinen, Foekenlaan 25, 3768 BJ Soest. 
Wanneer 15 maart 2015
Aanvang: 13.00 uur 
Kosten: € 3,50 per persoon vanaf 10 jaar 
€ 1,00 per kind t/m 9 jaar
Honden gratis 

Aanmelden kan per mail wandeling@dierenhulpzondergrenzen.com of tot 15 minuten voor aanvang van de wandeling bij Angela Mariany.
Wilt u bij opgave vooraf opgeven met hoeveel personen en honden u komt. 
U kunt uw totale bijdrage eventueel van te voren overmaken op rekening NL12SNSB 0928 27 18 03 t.n.v. St. Dierenhulp zonder Grenzen o.v.v. het aantal personen en honden. 

LOOPT U OOK MEE?

U wandelt mee op eigen risico. Honden vallen onder verantwoording van hun begeleid(st)er. Enige schade toegebracht door personen en/of honden kunnen niet verhaald worden op de organiserende stichting, Dierenhulp zonder Grenzen. DZG kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke schade dan ook, zowel materieel, fysiek en/of psychisch aan mensen en/of dieren, goederen en/of eigendommen van derden.
Klik en help ons helpen