Hoera, ik mag een hamster!

fiogf49gjkf0d
Hamster kopen, waar op letten bij aanschaf hamster, aanschaffen hamster, tipsJippie, je mag van papa en mama een hamster uitkiezen! Als de dag is aangebroken dat je er één mag kopen, let dan even op de volgende dingen:

Hamster kopen Probeer in de avond je hamster te kopen. Dan is hij meer actief. Doe je het bijvoorbeeld eerder op de dag, dan is de kans groot dat hij slaapt
Hamster kopen Het lijfje van de hamster moet glad zijn en goed afgerond
Hamster kopen De vacht moet schoon zijn, met name aan de onderkant van zijn lichaam.
Hamster kopen De oortjes moeten aan de binnenkant schoon zijn. Als je een jong hamstertje koopt, zijn de oortjes aan de buitenkant bedekt met haren.
Hamster kopen Hij mag geen kale plekken hebben.
Hamster kopen De ogen van de hamster moeten helder en schoon zijn.
Hamster kopen Een mannetjeshamster is net zo lief en makkelijk als een vrouwelijk hamstertje
Hamster kopen Het voordeel van een hamster kopen die tussen de 4 en de 7 weken oud is, is dat je het hamstertje makkelijker tam kunt maken.


Vrijwel geen een hamster kan samenwonen met andere hamsters. Dus het is niet zielig als er maar 1 hamster in een kooi zit!
 
Vraag aan de meneer of mevrouw van wie je de hamster koopt, wat voor eten ze krijgen. Dan kan jij dit namelijk ook kopen en dan kan je rustig aan over gaan naar ander eten (als je dat wilt)
Als je je hamster in een dierenwinkel koopt, kan het zijn dat je hem mee krijgt in een kartonnen doosje. Laat hem daar niet te lang inzitten, want dit knagen ze kapot en dan kunnen ze weglopen.

Klik en help ons helpen