Gastenboek 


zondag, 11 april 2021 05:03 Teken gastenboek


Naam Commentaar
Henkie maandag 18 januari 2021
- Top!
https://www.novascotiaducktollingretriever.nl/ 
Corrie maandag 18 januari 2021
Delven Beste dierenhulp,

Ik vind het zo fijn te lezen wat jullie allemaal doen voor die lieve diertjes! Moet er niet aan denken dat mijn keeshond iets overkomt, daarom geef ik hem alles. Fijn dat jullie andere dieren zo'n kans geven!

Groet,

Corrie 
 
https://www.keeshond.nl 
Corrie maandag 18 januari 2021
Delven
Beste dierenhulp,
 
Ik vind het zo fijn te lezen wat jullie allemaal doen voor die lieve diertjes! Moet er niet aan denken dat mijn keeshond iets overkomt, daarom geef ik hem alles. Fijn dat jullie andere dieren zo'n kans geven!
 
Groet,
 
Corrie 
keeshond.nl 
Corrie maandag 18 januari 2021
Delven
Beste dierenhulp,
 
Ik vind het zo fijn te lezen wat jullie allemaal doen voor die lieve diertjes! Moet er niet aan denken dat mijn <a href="keeshond.nl">keeshond</a> iets overkomt, daarom geef ik hem alles. Fijn dat jullie andere dieren zo'n kans geven!
 
Groet,
 
Corrie 
Kim woensdag 12 augustus 2020
Hengelo
Informatief en leuk! 
Kim dinsdag 4 augustus 2020
Hengelo
Bekijk ook eens!
 
Henkie vrijdag 19 juni 2020
penkie Geweldig gedaan dierenhulp zonder grenzen!

Liefs

https://www.honden-rolstoel.com/ maandag 10 februari 2020
Mochten we jullie ooit kunnen helpen met het doneren van een hondenrolstoel voor dieren in het buitenland, neem dan contact met ons op en vraag naar Irma van der Graaf.
https://www.krabpaalwebshop.nl/ maandag 10 februari 2020
Jullie doen hartstikke goed werk! Complimenten!
 
Met vriendelijke groet,
Irma van der Graaf

Irma maandag 10 februari 2020
Eerbeek
Jullie doen hartstikke goed werk! Complimenten!
 
Met vriendelijke groet,
Irma van der Graaf
https://www.krabpaalwebshop.nl/
Jurrit woensdag 11 september 2019
Hoogland
Bedankt voor alle dingen die jullie doen! Ik las veel op de hondenrassenwijzer en ben veel te weten gekomen over verschillende hondenrassen.
 
안전놀이터 dinsdag 20 augustus 2019
KOREA
안전 놀이터
<a href="http://dadda365.xyz"> 안전 놀이터 </a> <br>

http://dadda365.xyz-안전 놀이터

dadda365.xyz- 안전 놀이터
Teddy vrijdag 30 november 2018
Neerpelt SHL
Moet er voor de urgente en oude honden ook zoveel betaald worden?
Tobyram zou zonder problemen bij mij terecht kunnen. Speelgenootje van o.a. mijn 10 jarige mastin mix uit granada. Ook Gea zou hier terecht kunnen. Tuin genoeg.
Marij Hendrikx zaterdag 14 juli 2018
Echt Dank aan Ria voor haar inspanningen. In juni hebben wij een puppy gevonden bij de autoweg nabij Syracuse (Sicilie) Via de plaatselijken politie is de pup naar een opvang gegaan. Wij wilde de pup adopteren maar dit bleek niet zo eenvoudig te zijn. Ik heb Ria een mail gestuurd en zij heeft een van de contact personen van DZG benadert op Sicillie die zich heet ingezet om de adoptie te realiseren. Donderdag 12 juli is de puppy op Dusseldorf airport aangekomen, en imiddels zijn wij de trotse “ouders” van Picco! Ria en vooral ook Francesca van ASVA Sicilia heel veel dank!!!
peter kruse maandag 18 juni 2018
appelscha
Op deze site gekomen via de naam Ria Kuurman(heeft vroeger bij mij in de klas gezeten). Ik heb zelf in totaliteit al 10 Spaanse honden gehad(waarvan 4 momenteel nog steeds).
Ik wil jullie veel succes wensen met het goede werk.
 
Margriet de Zwart vrijdag 23 december 2016
Amsterdam Fijne kerstdagen en alle goeds voor jullie van mij en ZAIRA , sinds 29 -09-2014 van Zakynthos bij mij en de allerliefste hond van de hele wereld. Iedereen jong en oud gaat voor haar door de knieën . Voor mensen met dementie is zij een telkens langskomend geschenk. Vriendelijke groet , margriet
monica maandag 26 september 2016
vlissingen
fiogf49gjkf0d
Beste mevrouw of mijnheer, tijdens onze vakantie op Mallorca, sa Coma, hebben we een teckel op het strand gezien met een groot gezwel tussen de achterpootjes. Hopelijk kunt u deze hond helpen, met vriendelijke groeten, Monica
emy fernhout maandag 25 juli 2016
eefde
fiogf49gjkf0d
Hallo,
graag wil ik wat meer informatie over adoptie op afstand maar kan geen email adres vinden,als je een dier op afstand adopteert is de bijdrage die er gevraagd wordt eenmalig, soms is dat niet duidelijk.
En kan deze in termijnen of moet je het gevraagde bedrag in een keer storten???

met vriedenlijke groet,
Emy Fernhout 
Eef donderdag 5 mei 2016
Delft
fiogf49gjkf0d
Ik kan geen contact opnemen, want ik krijg meteen Outlook en dat heb ik niet. (zoals veel mensen dat niet hebben), dus probeer ik het zo
Kent u dit? Sinds ik dit weet lig ik er wakker van!




mvg Eef
 
 
 
Kitty maandag 18 april 2016
Echt
fiogf49gjkf0d
Hallo. Ik ben in 2013 met hond Branky naar de DZG dag geweest. Branky is toen waarschijnlijk gefilmd en er zijn foto's van hem gemaakt door bezoekers. Mocht iemand nog die filmpjes en/of foto's hebben, zou die die dan mij willen delen? Branky is een kruising tussen een golden retriever en een kooiker. Er staat een foto van hem op de "In Memoriam" rubriek. Mijn emailadres is bij DZG bekend.
Toon alle berichten
Klik en help ons helpen