Raki


Mei 2017
 
14 Mei jl. vond onze college in Athene, Olga, een hondje op de straat, vastgebonden, vol parasieten. Maar ook een “grote bal” onder haar buik. Het was Olga duidelijk dat deze hond z.s.m. geholpen moest worden. Ze noemde de hond Raki. Olga had de nacht ervoor al een hond horen huilen en blaffen, dit zal Raki geweest zijn. Raki blijkt een ouder hondje te zijn, de dierenarts schat haat tussen de 7 en 9 jaar oud. Raki is sterk vermagerd, uitgedroogd en had doornen in haar lichaam die veel pijn en ook infecties veroorzaakten. Ook waren haar oren geïnfecteerd. Er werd een röntgenfoto gemaakt van de longen om te kunnen zien of  daar een metastase  zat. Dit was niet het geval. Haar tanden waren ook slecht en deze zijn tijdens de operatie van de massa onder haar buik gereinigd. Raki verblijft nog enige dagen in het ziekenhuis.  De uitslag hopen wij binnen enkele dagen te krijgen. De rekening tot nu toe bedraagt € 600.--  Wij zijn blij met elke bijdrage wij mogen ontvangen.
 
Update 22 mei 2017 Raki is geopereerd. Zie nieuwe foto. 
 
Update juni 2017 
 
Door Dierenhulp Zonder Grenzen is het bedrag ad € 600 voor de kosten van de operatie van Raki overgemaakt naar Griekenland. Freek Abma en Pieter Dun betalen dit bedrag door  12 maandelijkse donaties van € 50  terug. Dat is geweldig nieuws.
 
Update juli 2017
 
Omdat Raki problemen kreeg met haar tepels is de opvang met haar naar een andere dierenarts gegaan. Die dierenarts was niet blij met de vorige operatie. Hij vroeg zich af waarom niet meteen wat tepels verwijderd waren. Hij vond dat er drie tepels verwijderd moesten worden om te voorkomen dat de kanker zou terugkomen op die plaats. De kosten zijn € 150.
De opvang vroeg of Raki dan meteen gesteriliseerd kon worden maar dat kon niet omdat zij al genoeg pijn zou hebben bij de amputatie van de tepels.
 
Update augustus 2017  
 
Freek Abma en Pieter Dun hebben ook de tweede operatie voor hun rekening genomen. Geweldig nieuws.
.
 
 

 

 


Geboortedatum: donderdag 1 januari 2009
Herkomst: Olga's Shelter - Athene
Adoptiebedrag nodig: 0,00
Geadopteerd door: Pieter Dun en Freek Abma hebben de gehele dierenartsrekening van € 600 betaald. Ook de twee operatie van € 150 is door de heren Pieter Dun en Freek Abma betaald.
   
Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen