Nana


Februari 2017
 

Nana komt uit een nestje van 10 puppy's, de eigenaar verdronk 8 van hen omdat hij alleen Nana en een zusje wilde houden. De man reed Nana een maand later aan, ze had verwondingen waarvan ze kon genezen, maar waarschijnlijk zou ze kreupel blijven. De eigenaar wilde geen gehandicapte hond en wilde haar doden! Onze collega's hoorden dit verhaal en zijn Nana gaan ophalen. Nana verblijft nu bij een opvanggezin. Ze is onder behandeling van een dierenarts, ze kreeg ook een infectie aan haar achterpootje. Helaas zal haar voorpootje geamputeerd moeten worden, maar ook op drie pootjes zal ze zich goed kunnen redden. Gaat de infectie aan haar achterpootje niet weg, dan zal ze daaraan ook geopereerd moeten worden.

De amputatie gaat  € 215.00 kosten, inclusief een operatie aan haar achterpootje zal het bedrag uitkomen op € 555.20
 
Update februari 2017
 
De opvang is met Nana naar de dierenarts geweest. Ze hoeft gelukkig niet aan haar achterpoot geopereerd te worden. Maar de voorpoot moet wel geamputeerd worden. Dat gaat volgende week gebeuren. Ze zal een paar dagen pijn hebben maar het komt wel goed.
 
Update februari 2017
 
De voorpoot is geamputeerd. Dat is goed gegaan. Zie de recente foto's. 
 
Update maart 2017
 
Nana is veel gelukkiger sinds de operatie, nu kan ze zelfs sneller rennen. Ze kan beter bewegen zonder de voorpoot. Ze is een heel slimme en lieve hond. En ze leert op commando te gaan zitten. Ze heeft een eigen familie nodig. Ze verdient het na alle ellende.
 
 
Elke bijdrage is welkom


Geboortedatum: donderdag 3 november 2016
Herkomst: Granada - Spanje
Adoptiebedrag nodig: 215,00
Geadopteerd door:
   


Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen