Gigi


December 2016
 
Gigi heeft een intensieve behandeling nodig. Zij is in deze vreselijke conditie door een vrijwilligster gevonden. Ze liep mank en rende in paniek midden op de weg. Ze heeft wonden over haar hele lichaam en is extreem mager. Ze heeft een eigenaar gehad gezien de halsband die ze om had. Die hebben haar waarschijnlijk op straat gedumpt. Ze is meteen naar de dierenarts gebracht en ze zal een langdurige behandeling moeten ondergaan. met spoed wordt er een opvanggezin gezocht. Help ons alstublieft zodat wij Gigi kunnen helpen.
 
Update april 2017
 
Gigi is een lieve kleine meid, nog wel een beetje angstig maar ze schijnt de angst voor de bezem en de mop overwonnen te hebben. Ze  gaat nu stilletjes op haar bedje liggen in plaats van zich te verschuilen en te janken. Ze is erg aanhankelijk en zal zich snel aanpassen. Haar oortjes zijn goed en ze houdt van eten. Ze gaat goed om met katten en andere honden. Of ze met kinderen kan is niet bekend, maar er is geen reden om aan te nemen dat dit niet goed zou gaan.
 
Update april 2017
 
Gigi heeft eigenlijk meer beweging nodig. Ze moet kunnen rennen. Helaas is er geen tijd en geen ruimte in de opvang waar Gigi verblijft, maa4r men probeert zoveel mogelijk met Gigi te wandelen. Gigig is een vriendelijk hondje en ze gaat goed om met het 3-jarig kindje. Gigi staat ter adoptie. 
 
 


Geboortedatum: dinsdag 1 juli 2014
Herkomst: Zakynthos ZAWF
Adoptiebedrag nodig: 85,00
Geadopteerd door: Esmeralda Timmermans/P. de Voigt € 15 per maand. Eenmalige bijdrage Anne Buis € 150.
   










Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen