Alicia


fiogf49gjkf0d
November 2016

Alica is een Duitse Herder mix dame die is gedumpt op een drukke weg in Zakynthos stad. Alice was niet in staat om te lopen. Iemand heeft gelukkig de dierenarts gebeld die haar onmiddelijk gingen ophalen. Bij onderzoek bleek dat Alicia haar poten misvormd zijn wat het extreem moeilijk maakt voor haar om te lopen.

Ze was bovendien in een vreselijke staat zoals u op de foto’s kunt zien. Haar nagels waren superlang en haar vacht vervild.

Alica is nu geruime tijd zeer gelukkig  in de opvang en zal hier haar hele leven mogen blijven. Ze ligt veel in haar hondenhuisje of op het gras te slapen en kan kleine stukjes lopen. Dit doet ze het liefst op zachte ondergrond zoals gras. Ze loopt als het ware op de bovenkant van haar pootjes, haar enkels. Ze geniet van de aandacht en knuffels die ze van haar opvangmamma krijgt.

Wie wil Alicia sponseren, u begrijpt dat ze speciale zorg nodig heeft.

update 26 december 2018 Het gaat goed met Alicia. Ze is nog steeds bij Jamie haar zuster. Heeft op koude en natte dagen een mandje binnen anders op de veranda of op het gras in het zonnetje. Ze wordt behandeld als een prinses. Ze dragen haar naar bv het gras waar ze heerlijk geniet van de warmte van de zon op haar lijfje.

Geboortedatum: donderdag 1 oktober 2009
Herkomst: Zakynthos Zante Strays
Adoptiebedrag nodig: 0,00
Geadopteerd door: A.J.H. Verweij € 20 eenmalig Yvonne Grootenboers € 25 per maand
   

Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen