Copper Dewdrop


fiogf49gjkf0d
November 2016

Copper Dewdrop werd bij ons gebracht op 16 maart 2015, hij was net geboren.

De vrouw die hem gevonden had kwam hem brengen met haar twee zoontjes en één van hen zei: “ik wil hem Dewdrop noemen omdat we hem hebben gevonden in de “dew”.

Oké, was heel lief maar als je een katje moet roepen? “Dewdrop! Dewdrop!” niet zo’n goed idee….

De achternaam van deze mensen was Copperstone dus we besloten om hem Copper Dewdrop te noemen om het kleine jongetje tóch een beetje blij te maken; natuurlijk heet hij gewoon Copper (koper), wat wel een goede naam voor hem is omdat zijn vacht koperkleurig is.

 

Het valt niet mee om een zó kleine kitten groot te brengen, het betekent slapeloze nachten omdat hij iedere 2-3 uur gevoed moet worden, boertje laten, laten plassen/poepen en als je dan weer naar bed gaat dan kun je eerst niet slapen en tegen de tijd dat je in slaap valt, gaat de wekker weer…

Tegen de tijd dat de kitten zelf gaat eten (wanneer hij 4-5 weken oud is) ben je hélemaal kapot.

Maarrrr…. er gaat niets boven het trotse gevoel wanneer het gelukt is! En de speciale relatie die je krijgt met zo’n katje die áltijd je “baby” blijft omdat hij nooit zijn echte moeder heeft gekend, hij denkt dat jij zijn moeder bent en dat zul je áltijd blijven….

Dus katjes zoals Copper Dewdrop blijven áltijd bij ons.

Update april 2018 Copper is een prachtige kater geworden. Hij lijkt op een Maine Coon en heeft heel veel aandacht nodig.

Geboortedatum: maandag 16 maart 2015
Herkomst: Animal Care Malta
Adoptiebedrag nodig: 10,00
Geadopteerd door:
   


Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen