Kaiser


fiogf49gjkf0d
November 2016
 

Dit is het verhaal van Kaiser. Hij was gedumpt en achtergelaten op straat. Hij was ernstig ondervoed en kreeg door mensenhanden te maken met aan een aantal gruwelijke daden,  omdat hij zich in leven hield met etensresten die hij vond in vuilniszakken en –containers.  Kaiser verloor gewicht op een angstaanjagende snelle manier en verscheen op een dag met snijwonden over zijn  lichaam en een oor dat bloedde.

Een collega in Gualtar  voerde Kaiser elke dag en bijna elke dag moest ze hem zoeken, omdat Kaiser zelden op dezelfde plaats was gedurende twee dagen op een rij. Ze denken dat hij dit soort gedrag (steeds wisselende plaatsen) vertoonde, omdat hij voortdurend   op zoek ging naar zijn vroegere eigenaars, die hem (iets wat helaas heel gebruikelijk is in Portugal) hadden verlaten. Maar in de tussentijd liep hij in het midden van erg gevaarlijk wegen, met het grote risico te worden   overreden.

Helaas gaat de Portugese organisatie door een periode van grote moeilijkheden, en hebben zij niet  de nodige middelen om Kaiser op te nemen en te voorzien van medische zorg, voedsel en  onderdak. Dus zouden ze zeer dankbaar zijn als wij zouden kunnen helpen, om het leven van deze lieve hond minder pijnlijk en gelukkiger te maken.

Het was niet verantwoord Kaiser op straat te laten. Hij is gered en verblijft nu in een betaald pension. De organisatie heeft hierbij hulp nodig.  Naast de maandelijkse kennelkosten ( € 80.00 ) komen ook de dierenartskosten er nog bij.

 December 2016
 
Het gaat al een stuk beter met Kaiser. Zie de nieuwe foto's. 
 
Januari 2017
 
Kaiser kan geadopteerd worden. Hij gaat goed om met de teefjes. Het is een hele lieve en vriendelijke hond.. 
 
Mei 2017
 
Nieuwe foto's van Kaiser. Hij wacht nog steeds op een eigen mand... 
 
Juli 2017
 
Nieuwe foto's van Kaiser. Hij is erg vriendelijk naar zowel mensen als naar andere honden. Nog steeds ter adoptie.


Geboortedatum: vrijdag 1 januari 2010
Herkomst: Gualtar - Portugal
Adoptiebedrag nodig: 80,00
Geadopteerd door: mw. A.R. Breukel eenmalige bijdrage € 40 mej. L.C. van Rooyen eenmalige bijdrage € 10 R.A. Schippers eenmalige bijdrage € 15 Mw. H.Y. van Doorn eenmalige bijdrage € 100 Mw. A.E. v.d. Horst-Niemans eenmalige bijdrage € 50
   
Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen