Babe


fiogf49gjkf0d
Babe is één van de drie prachtige pups die in de winter van 2014 vlak buiten het shelter van Olga (in de bergen buiten Athene) werden gedumpt.
Welke dierenliefhebber zou het over zijn hart kunnen verkrijgen om deze baby's aan hun lot over te laten en een zekere dood tegemoet te laten gaan ?
Olga kon niet anders dan een veilig plekje improviseren voor de zusjes in haar overvolle shelter in de hoop dat de pups snel geadopteerd zullen worden, want waar het geld voor voeding, vaccinaties etc. vandaan moet gaan komen is nog de vraag.....
Scarlet en Spring zijn inmiddels in Nederland, maar helaas wacht Babe nog steeds in het shelter op een eigen plekje en een eigen familie.
Na haar sterilisatie in november 2014 bleek ze helaas wat problemen te hebben met plassen en werd er blaasgruis in haar urine ontdekt. Dat betekent 3 maanden op heel effectief, maar heel duur dieetvoer en daarna een nieuwe test. Het dieetvoer kost ca. 150 euro per maand, een bedrag dat onmogelijk is op te brengen door Olga, die de tientallen honden in haar shelter uit eigen zak verzorgt. Maar wat moet ze dan ? Babe dood laten gaan ? Liever steekt ze zich nog verder in de schuld bij dierenkliniek en dierenwinkel.
Hopelijk doet de dieetvoeding zijn werk en kan Babe over enkele maanden weer 'met de pot mee eten'. En misschien vindt ze dan ook eindelijk een eigen plekje waar ze mag wonen, zich kan hechten en erbij mag horen. Een leven in een armlastig shelter in de Griekse bergen wens je toch niemand toe !
 
Update april 2016
 

Babe ( nu Ira ), draagt buiten een snuitje omdat ze alles opeet en kapot wil maken.  Ze heeft kristallen in haar urine en zal hier binnenkort weer op getest moeten worden en krijgt speciaal voer.

 

Geboortedatum: zaterdag 1 februari 2014
Herkomst: Olga's Shelter - Athene
Adoptiebedrag nodig: 40,00
Geadopteerd door: S. Kalf € 10 per maand
   

Meld u aan voor "En ik dan?"
Klik en help ons helpen